Dr Renaud filozofija

Dr Renaud brend se specijalizovao za prirodnu kozmetologiju i kreiranje preparata čiju osnovu čine organski i prirodni ekstrakti.

Aktivne materije su izolovane iz voća, povrća i cveća sa akcentom na što više prirodnih sastojaka. Neodoljivi mirisi, teksture, boje i kombinacije izuzetno efikasnih profesionalnih tretmana i kućne nege čine ovaj brend veoma privlačnim za klijente ali i kozmetičare.

Izvor lepote

Dr Renaud koristi aktivne materije izolovane iz cveća, voća i povrća. One su izuzetno efikasne i precizno zadovoljavaju sve potrebe kože kada je nega u pitanju.
Osvežavajući efekat maline, blistavost koju daje šargarepa, drenažni efekat grejpfruta… dobro došli u Dr Renaud botaničku baštu!
Sve u svemu Dr Renaud u svojim formulama koristi više od 100 različitih biljnih ekstrakata.

Uživanje nas čini lepšim

Dr Renaud formulacije preparata stimulišu sva čula.
Neodoljivi mirisi, ugodne teksture, blistave boje potiču iz raznolikosti prirode. Formule za dobro raspoloženje dodatno utiču na lepotu kože.
“Voćni tretmani” u salonu su fokusirani na relaksaciju i osećaj blagostanja. Manuelne tehnike i aromaterapija za nezaboravno zadovoljstvo!

Kvalitet profesionalnog brenda & pristupačne cene

Dr Renaud brend je prepoznatljiv po izuzetnom kvalitetu svojih preparata kako onih za profesionalnu tako i onih za kućnu upotrebu.
Formule su kreirane u istraživačkoj laboratoriji a svi preparati se proizvode u Francuskoj i striktno kontrolišu od strane nezavisne ekspertske laboratorije.
Akcenat je na dobrom odnosu kvalitet / cena kako bi profesionalna nega bila pristupačna većem broju klijenata.