logo_big
Posetite prostor Pumpkin-a i prepustite se veštinama i umeću osoblja u kombinaciji sa renomiranim i poznatim frizersko-kozmetičkim kompanijama. Pumkin vam nudi frizerske usluge: šišanje, feniranje, farbanje, tretmane za negu vaše kose Paul Mitchell preparatima i farbama. Za svako dečije šišanje iznenađenje. Muškarci u Pumpkinu imaju prostor samo za sebe. Berberska stolica, sapun za brijanje Dr. Harris & C.L, balsam i AFTER SHAVE ( prijatnog mirisa i osećaja hlađenja ) firme Floid učiniće brijanje nesvakidašnjim.

 

Upoznajte Nikolinu

Ženski frizer

Nikolina se bavi frizerskom delatnošću preko 10 godina. Ima veliko iskustvo u kolorizaciji i posebno je vešta kada su u pitanju ženske frizure za sve prilike. Decenijsko iskustvo učinilo je Nikolinu brzom i spretnom u svim zahtevima frizerske delatnosti. Shodno tome lako i nepogresivo prepoznaje strukturu dlake njene kvalitete i nedostatke. Poslušajte pravi savet kako negovati i stilizovati vašu kosu i frizuru.


Upoznajte Maju

Ženski frizer

Mlada i izuzetno spretna u pravljenju frizura za sve prilike. Talentovana, brza i maštovita u pletenju, trenutno popularnih, kikica. Njeni spretni prsti pretvaraju Vašu kosu za nekoliko minuta u neverovatne umetničke kreacije.


Upoznajte Nenada

Viši fizioterapeut

Nenad ima preko 3 godine iskustva rada u zemlji i inostranstvu, mnoštvo priznanja i njegove masaže učiniće da zaboravite na sve probleme.


Upoznajte Sanju

Oštro oko, laka ruka i preciznost su njene glavne odlike.


Upoznajte Jovana

Počeo da radi davne ’93 razvijao se i edukovao tokom godina u zemlji i inostranstvu. Uživao radeći posao koji voli. Jedan od poslednjih radnih okruženja prekookeanski kruzeri. Cunard, Queen, Elizabeth i Crystal Simphony. Spreman da udovolji svakoj Vašoj želji. Jovanova preporuka stara škola brijanja sa toplim peškirom i masažom lica.


Upoznajte Nemanju

Maser

Počeo da radi kao terapeut iz ljubavi prema sportu. Radio kao sportski maser u atletskoj reprezentaciji Srbije sa našim najboljim atletičarima, u klubu Crvena zvezda. Za Vas je uvek tu da Vas relaksira ili otkloni bol. Podjednako voli sve vrste masaža, ali su mu specijalnost: sportska, terapeutska i anti-celulit.