Nehiruški lifting je je popularni termin za podmlađivanje kože lica vrata i dekoltea prirodnim putem i uz pomoć prirodnih supstanci, koji se odavno primenjuje u svetu a sada i kod nas. Postiže se primenom moderne tehnologije u službi lepote, filera hijalurona koji se po potrebi kombinuju sa mezoterapijom i botoksom. Podmlađivanje je nekada bila privilegija poznatih i bogatih, dok je to danas tretman koji se izjednačava sa ostalim životnim navikama, kao što je odlazak kod stomatologa ili frizera.

Dilema ne postoji kad je u pitanju životna dob kada treba početi sa negom kože. Odmah! Do tridesete godine smatra se da koža poseduje dovoljno jedrine i sopstvenih resursa ali je svakako treba negovati tretmanima i kvalitetnim preparatima. Nikako preterano izlagati suncu i solarijumu, jer to isušuje i istanjuje kožu. Trideseta godina se smatra idealnom za početak terapije podmljađivanja, jer se tada količina hijalurona u koži smanjuje.

Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Male ili tanke usne, kao i bore oko njih, mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica. Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne takođe je indikacija. Hijaluron je trenutno je najtraženiji filer za oblikovanje usana i dodavanje volumena, jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije i efekat je vidljiv odmah. Hijaluronom tretirane usne deluju sasvim prirodno. Korišćenje hijaluronskih filera omogućava nam da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dejstava, dobijemo rezultat. Sama procedura je vrlo jednostavna, Potreban je samo jedan dolazak da bi se sprovela procedura u trajanju od 10- 15 minuta. Po završetku ubrizgavanja najčešće se ne vide nikakvi znakovi iritacije ili je prisutno samo blago crvenilo na mestima uboda i diskretan otok koji prolazi.

Kompanija ALLERGAN, globalni lider na polju estetske medicine je fokusirana na nauci rejuvenacije koze. Bavi se razvojem i promovisanjem visoko kvalitetnih, naucno ispitanih i u praksi potvrdjenih preparata. Americka kompanija koja je od 1950 poznata i priznata na svetskom trzistu, lider iz oblasti oftamologije, plasticne hirurgije i medicinske estetike. Preko 1,6 milona tretmana i 15000 pacijenta na kojima u radjene studije….visegodisnja iskustva zadovoljnih pacijenata i registrovani preparati za upotrebu u vise od 88 zemalja sirom sveta.

Allergan je jedina kompanija na trzistu estetske medicine koja specijalistima estetske medicine, plasticnim hirurzima, dermatolozima I njihovim pacijentima sirom sveta nudi inovativne i najkvalitetnije preparate.

 

Portfolio ukljucuje BOTOX® i VISTABEL (onabotulinumtoxin tipa A), injekcione rastvore koji se koriste za privremeno redukovanje srednjih do jace izrazenih bora izmedju obrva kod zena i muskaraca u uzrastu od 18 do 65 godina, i hijaluronske dermalne filere iz JUVÉDERM® kolekcije, jedine I prve dermalne filere cije je trajanje klinicki potvdjeno; prva formula gela glatke koezistencije i jedini dermalni filer sa hijaluronskom kiselinom odobren od strane FDA, koji traje duze od godinu dana od pocetka tretmana. Rezultat prirodan i vidljiv odmah.

Sa Juvéderm® filerima cete postici prirodan, osvezen izgled i osećaj podmladjenosti nakon tretmana (smoth look) Aplikovanje je bezbolno jer svi Juvéderm® fileri u sebi sadrze anestetik (lidokain) Bezbedni za pacijenta i sufisticirani.